Vullingen


Sweet Cleef Cakes is enorm trots dat onze taarten en vullingen worden gemaakt met o.a. écht fruit en lokale grondstoffen (melen, eieren,melk etc)

Tegenwoordig is iedereen bewuster bezig met wat we eten en waar het vandaan komt, en zo bij Sweet Cleef Cakes.

Daarnaast zijn er steeds vaker mensen met een voedsel allergie zoals noten- of lactose intolerantie of Diabetes. Vroeger konden zij helaas niet  meegenieten van een verjaardagstaart en werd er een (duur) apart gebakje gekocht welke niet echt smaakte. Als Diabetes patiënt herken ik dit maar al te goed...

Daarom kunnen we met trots zeggen dat ook voor die gasten Sweet Cleef Cakes kan zorgen met de juiste ingrediënten! Vraag ons naar de mogelijkheden. 

 

Tip:

  • Onze huisgemaakte caramel in combinatie met de gebakken appeltjes in roomboter 
  • Koffiesmaken worden gemaakt van de beste vers gemalen koffiebonen
  • Mascarpone en Swiss/Italian meringue en Mousse zijn neutrale smaken waar gemakkelijk vers fruit of een smaak kan worden toegevoegd
  • Bij de koekjessmaken worden de koekjes grof gebroken en op een laagje crème gelegd. Hierdoor heb je bij elke hap een lekker knapperig bite
  • Alcohol geïnspireerde smaken wordt tijdens de bereiding er volledig uitgekookt en is dus veilig voor jong&oud

Basis Smaken Vulling Luxe Smaken Vulling                         
Vanille Tiramisu
Chocolade (wit-melk-puur) Bastogne koekjes
Sinaasappel Swiss/Italian meringue
Citroen Mascarpone
Aardbeien Cappucino - Ristretto - Espresso
Banaan Earl Grey - Chai Tea
Kersen Champagne
Bosbessen Mousse
Bramen Oreo cookies
Mokka Bokkepootjes 
Framboos Lemoncurd (Engelse citroengelei, samen met vanille crème)
Appel (evt. kaneel) Red Velvet with Cream Cheese 
Oranjebloesem Butterscotch
Perzik Nutella Hazelnoten
Limoen Ganache (wit- melk-puur)
Mandarijn Amaretto
Kiwi Toblerone
Bakkersroom  Lavendel crème