Sweet Tables...


Je hebt het vast wel eens gehoord, de Sweet Table. Overgewaaid vanuit Amerika, kunnen wij ook dit prachtige concept aanbieden. Maar voor wie het nog niet kent zal ik het even uitleggen, de 'Sweet Table' ofwel de 'Zoete tafel' is precies wat de titel doet vermoeden, een tafel vol heerlijke hapjes, met de taart als uitgangspunt. We toveren een tafel om in het thema van jullie feestje, dat kan een verjaardag zijn, een jubileum, een huwelijk of communie etc. Compleet  met slingers, ballonnen en allerlei mogelijkheden om uit te kiezen voor de gasten zodat je zelf niet steeds in de keuken staat of elke gast moet bedienen. Is dat niet handig?

En niet alleen voor zoetekauwen is er van alles om uit te kiezen, ook voor de hartige trek kan een Sweet Table gemaakt worde, denk aan mini komkommersandwiches, zalmsandwiches, spinazie-mozzarella quiches, kaasballetjes, bitterballetjes, prikkers etc.

Thema's kunnen bijvoorbeeld zijn Prinsessenfeest of Piratenfeest of Glamparty of Nieuwjaarsparty maar ook op kleur zoals een Red, Blue, Gold, Silver etc party. De mogelijkheden zijn oneindig! 

Hier hebben we ook een paar voorbeelden van zodat je een indruk hebt wat je kan verwachten. Elke Sweet Table richt je samen met ons in en kan zo groot of klein worden gemaakt. De kosten hiervoor zijn ongeveer €7,50 per persoon maar dus afhankelijk van je keuzes. Voor meer informatie kan je via onze contactpagina je wensen kenbaar maken en gaan we samen zorgen voor een geslaagd feestje!