Gastenboek


Wij vinden het waanzinnig leuk om van jullie te horen dus laat een berichtje achter op ons gastenboek!

Commentaren: 8
 • #8

  Jasmina (zondag, 22 april 2018 22:56)

  Een verjaardagstaart besteld voor mijn 18de verjaardag en helaas niet gekregen wat gevraagd werd... Ik had een Louis Vuiton taart besteld met cijfers 18 erop en vanille vulling en ik kreeg er 21 en vanille met aardbeien en chocolade voor terug en dat ging niet i.v.m met fruitallergie. Ik had een foto doorgestuurd van de taart die ik wou en kreeg er totaal iets anders voor terug. Is heel spijtig.. Bij aankomst en daar een opmerking van mijn leeftijd gegeven snel een cijfer 8 gemaakt. De taart was in de late namiddag al verzakt ondanks die gekoeld is bewaard. En kwam dan ook stuk karton tegen gekomen tussen de 1ste & 2de laag wat niet juist karton is voor de voeding. Ik vond ondanks alle foto's op deze facebook site deze taart heel onprofessioneel over komen. Totaal niet wat ik verwacht had. De smaak was wel oké enkel helaas niet iedereen mocht er van eten (fruitallergie).

 • #7

  Carla (zondag, 12 maart 2017 21:30)

  Met hulp van tamara zelf een paar cupcakes versieren echt lief . Even ter aanvulling van het vorige bericht zag dat het niet helemaal goed was gegaan sorry maar nogmaals aanrader zeker weten !!groetjes carla

 • #6

  Carla (zondag, 12 maart 2017 21:27)

  Geweldig lieve vrouw ik had cupcakes besteld voor mijn dochtertjes en ze zagen er mooi uit en waren super lekker mijn meiden waren net een paar smurfen daarbij mochten ze zelf met hulp van tamara natuurlijk echt heel lief. Mijn oudste dochter wil haar kinderfeestje daar houden. Echt een aanrader voor iedereen. Groetjes carla en de kids

 • #5

  Thijs (dinsdag, 07 maart 2017 10:47)

  Hoi Tamara, iedereen vond de taart geweldig en hij smaakte heerlijk! Gaf zeker extra cachet aan het doopfeest. Dankjewel en tot de volgende keer.

 • #4

  Laura (woensdag, 15 februari 2017 17:42)

  We hebben een erg gezellige workshop gehad: Genoten van de workshop, maar zeker ook van de taart. Erg lekker en heel leuk om te doen!
  Er werd veel gekletst en gelachen, maar natuurlijk ook gewerkt en geholpen. We komen zeker nog eens terug!

 • #3

  Marianne Vossen (dinsdag, 14 februari 2017 23:02)

  Zondag 12 februari ben ik, samen met mijn twee dochters, Laura en Saskia, bij Tamara geweest om ieder een taart te versieren. Ik kreeg dit van mijn twee meiden cadeau voor mijn verjaardag.
  Het was erg leuk, heel gezellig en ik vond het fantastisch om mijn taart te versieren.
  Tamara en haar dochter Mariska waren geweldige "juffen".
  We hadden afgesproken voor 3 en een half uur, maar waren bijna 5 uur aanwezig.
  Dankjewel!!! We hebben genoten en komen zeker nog eens terug.

  Marianne

 • #2

  Fam. Klaassen (donderdag, 20 oktober 2016 22:54)

  Wat fijn dat de website er weer is, en wat is 'ie mooi geworden! Onze jubileumtaart was een plaatje, precies zoals onze bruidstaart 25 jaar geleden, en dat zorgde wel voor een traantje natuurlijk. Hij was heerlijk en héél snel op dus we komen graag voor Pascal's verjaardag terug bij jou! Van ons krijg je een 10+!

 • #1

  F.Cremers (donderdag, 20 oktober 2016 16:35)

  Voor het eerst taart bestelt voor de verjaardag van mijn dochter. Wat een plaatje is het geworden,iedereen heeft gesmuld!! Voor de volgende keer weten wij waar we moeten zijn! Liefs Fenne