Jullie gaan trouwen, hoe nu verder...


Het is zover, jullie gaan trouwen, er staat een heleboel op jullie lijstje zoals een geschikte locatie vinden, de uitnodigingen, de ringen, wie wordt onze getuigen en natuurlijk dé jurk.

En met zoveel 'To-Do's' wordt soms de bruidstaart bíjna vergeten tot het laatste moment. Maar daar kunnen wij jullie een handje bij helpen!

Of het nu gaat om een traditionele bruidstaart of een hele moderne, een kleurige of een monochrome taart, wij maken het allemaal!

 

Hoe gaan we te werk? Als eerste kunnen jullie bij ons een zogeheten bruidsproeverij doen, welke overigens niet verplicht is. Hiervoor geven jullie drie smaakopties aan welke jullie graag zouden willen proberen en wij maken dan drie proeftaartjes die bij aanvang van de proeverij voor jullie klaarstaan. Tijdens de proeverij, welke meestal zo'n drie kwartier duurt, bespreken we jullie voorkeuren, het aantal gasten en de locatie van jullie keuze. We vragen altijd om eventuele voorbeelden mee te nemen als referentie, dat kan bijvoorbeeld de uitnodiging zijn of een stofstaaltje van de jurk, of een moodbord (verzameling van al jullie wensen) 

 

Wat we allemaal kunnen maken? Nou, bijna alles! Zoals bijvoorbeeld onze suikerbloemen,  compleet met bladnerven en meeldraden, haast niet van echt te onderscheiden, stof-draperieën die elke taartlaag verbinden maar volledig eetbaar zijn. Of wat dacht je er van om zélf bovenop jullie bruidstaart te staan als bruidstopper, nagemaakt van suiker en met de mogelijkheid om te bewaren als herinnering aan jullie grote dag.  En zo hebben we nog wel een legio aan voorbeelden welke we jullie kunnen voorleggen en aan het eind nemen jullie de overige proeftaartjes mee naar huis om nog eens na te genieten.

Wil je graag een proeverij inplannen dan kan dit via het contactformulier. En niet vergeten, if you can dream it, we can build it ;-)

 

Prijzen

Niet alleen voor verjaardagen of tijdens het uitdelen op school, maar cupcakes voor je bruiloft zijn zeker het overwegen waard!

Als je ze wilt serveren bij de ontvangst met koffie, tijdens de receptie of als dessert na jullie diner, cupcakes lenen zich voor elke situatie. Ze kunnen gedecoreerd worden in de huiskleuren van jullie bruiloft, of met kant zoals je bruidsjurk maar ook met jullie initialen, ringen of een bedankje voor je gasten aan het einde. Of wat dacht je van een bloempotje in het midden van de tafel met heerlijk geurende cupcakes waar een crèmetoef op zit welke in de vorm van een roos gespoten zijn waardoor het lijkt alsof er een boeketje rozen op tafel staan. Je gasten kunnen dan zelf een cupcake nemen bij de koffie, hoe leuk is dat? 


*Bruidstaart  €5,00  p.p.          
*Bruidsproeverij €20,00 eenmalig 

Bruidscupcakes and more...

 

* Bruidscupcakes naturel                                                                     €2,00 p.st.

* Bruidscupcakes met fondant                                                             €2,50 p.st.

* Bruidscupcakes met crèmetoef                                                         €2,75 p.st.

* Bruidscupcakes met vulling                                                              €2,25 p.st.

 

* Bruidscupcakes mini naturel                                                            €1,50 p.st.

* Bruidscupcakes mini fondant                                                           €2,00 p.st.

* Bruidscupcakes mini crèmetoef                                                       €2,25 p.st

* Bruidscupcakes mini met vulling                                                     €1,60 p.st.

 

* Bruidscakepops met chocolaagje                                                     €2,00 p.st.

* Bruidscakepops met chocolaagje en decoratie                              €2,50 p.st.